agenda

Pur Hair

                                      

Pur Hair is een succesvolle en groeiende onderneming van haarproducten. Kwalitatief hoogwaardig en duurzaam, met de modernste formules tegen een uitstekende prijs, om zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van klanten te kunnen voldoen.

                                                                  www.purhair.nu

Pur Hair Colour is de toekomst van de kleuring. De formule is gebaseerd op een combinatie van waardevolle ingrediënten die perfecte, stabiele en heldere eindresultaten garanderen. De optimale haarstructuur wordt door de zeer zachte werking en een perfecte houdbaarheid van kleur gegarandeerd. Dit professioneel product kan in iedere salon worden en zal absolute betrouwbaar en klanttevredenheid bewerkstelligen.

                                     

Pur Hair is ontwikkeld door de Duitser Reinhold Hofman, die uit onvrede over de werking van een aantal kleursystemen een kleurproduct wenste, dat de voordelen van de populaire en dure kleurseries bevatte. Hij ontwikkelde een product met een lange houdbaarheid, perfecte dekkracht bij grijs haar, zeer verzorgend en makkelijk in gebruik en aan te brengen, compleet met een groot aantal kleurnuances voor een zeer gunstige prijs.

Naast de haarkleuring is er ook een passende Regular en Organic Pur Hair Styling- en Verzorgingsserie op de markt.

                                      

                                    Duurzaamheid

Het doel en eis van Pur Hair colour blackline tijdens het ontwikkelen van de haarverf was een milieuvriendelijke op de toekomst gerichte kleuring te realiseren.
De Pur Hair colour blackline neemt volledig de verantwoording voor sociale en ecologische verantwoorde grondstoffen.

                                                       

                               Sociale Verbinding

Pur Hair schenkt 5% van de omzet van iedere tube haarverf blackline                                       aan kinderprojecten.

          

                              PUR HAIR bestellen

Voor informatie over de producten en prijzen en om bestellingen te plaatsen kunt u telefonisch contact opnemen met Brigitte Hoogestijn: 06 5583 8386 of kijk ook eens op de website van Pur Hair: www.purhair.nu