agenda

Aanbod opleidingen

Een unieke benadering

Bij de opleidingen van Bureau KET is het WAAROM zeker zo belangrijk als het HOE. Door deze benadering kun je in korte tijd gedegen kennis opbouwen. 

Basis knippen, kleuren en styling, de eerste stappen tot het kappersvak op een professionele wijze eigen maken.

Volgens het Hairlevel systeem krijg je een grondige basis binnen het technisch knippen. Kleurenleer zorgt ervoor dat je volgens de juiste wijze een recept kunt samenstellen. De kleur en kniptechnieken die je onderwezen krijgt, zijn praktijkgericht en up-to-date. 8 lessen oefenhoofd, kleurenleer theorieavond, 6 lessen werken op model en een avond staat in het teken van certificaat en look & learn.

Voortgezet knippen, kleuren en snijden, na de basis, of wanneer je wil herintreden is dit een prima level

In ontwikkeling blijven binnen je vak is noodzakelijk om de (veeleisende) klanten steeds beter van dienst te zijn. Technieken als onder andere projectie en channel cutting maak je eigen. Diverse kleurtechnieken. 10 lessen werken op model, kleurenleer theorieavond, 5 look & learn avonden waarvan de laatste in combinatie uitgifte certificaat.

Modern knippen en kleuren, van kapper naar vormgever!

Werken vanuit de natuurlijke valling, deep point cutting, dis connection en meer. Binnen het kleuren maak je kennis met werken vanuit de natuurlijke valling om de juiste accenten te plaatsen, multi kleurtechnieken en probleem oplossend werken. 12 lessen werken op model, 4 look & learn avonden waarvan de laatste in combinatie uitgifte certificaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen

Alle levels bedragen € 645,-.
Betaling in twee termijnen is mogelijk.

De prijzen zijn inclusief administratiekosten, werkmap (portfolio), theorie en eindcertificaat, exclusief werkmateriaal.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Startdata en tijden

Voor startdata kijk in de agenda op de homepage

Lestijden:
Dagopleiding: 10.00 - 14.30
Avond: 19.00 - 21.30

Werkmateriaal

Wij hebben een werkmaterialenpakket samengesteld waarin alle benodigheden zitten voor het starten van level I en/of II. Het pakket komt op € 447,25 incl. 21% btw. Het is absoluut niet toegestaan om niet professionele artikelen, styling en verzorgingsproducten tijdens de les te gebruiken.

Gelieve op het inschrijfformulier vermelden of je gebruik wilt maken van het werkmaterialen pakket. Wanneer er een aantal items gewenst zijn uit het pakket kan je dit per mail aan ons kenbaar maken en dragen wij zorg voor de aanwezigheid van deze artikelen voorafgaande aan de opleiding.

Inschrijfformulier.