agenda

Gastenpagina

Ben je tevreden over ons, laat dan een leuk bericht achter. Alvast bedankt.

Reacties

Hey lieve brigite mij ben

Hey lieve brigite mij ben heel blij dat ik bij jou deze opleiding ben gaan doen, we zitten pas in level 1 maar leren al heel veel in een korte rijd....ik vind je een spontane leuke docent , ga elke week met plezier na je toe.mvg bianca 

Ik heb de 4daagse en de

Ik heb de 4daagse en de kleurenbootcamp bij Brigitte gevolgd en er ging een wereld voor mij open. Ik kom van een deeltijd opleiding af en had geen idee hoe en wat verder. Deze dagen zijn voor mij heel leerzaam en nuttig geweest.Ik sta op een hele andere manier te werken, en de resultaten zijn er !!Ik blijf hier zeker vaker terugkomen voor scholing, en ben nu ook gestart met purhair.Een aanrader voor iedereen !!

Ik heb de moderne knip4daagse

Ik heb de moderne knip4daagse gevolgd en kleuren bootcamp. Ontzettend veel geleerd op een hele leuke en prettige manier, zeer goed uitgelegd. Brigitte het is een cadeau om van jou te mogen leren. Ik heb echt genoten, eigenlijk balen dat het er al weer op zit dus houd ik je site in de gaten en kom heel graag weer terug om nog meer te leren. DANK JE WEL.

Ik was vrij sceptisch over

Ik was vrij sceptisch over weer een curcus waar ik eigenlijk altijd niet erg geinspireerd van terug kwam!! Ik vond/vind mezelf een goeie kapster en heb door de jaren heen heel wat  curssusen gehad,maar wat Brigitte van BureauKet je leert over het kappersvak heeft nog nooit iemand zo goed  Gedaan! Heb de 4-daagse knipcursus gedaan en ging iedere week weer vol inspiratie naar huis om de tools the gebruiken die wij hadden geleerd,en vond het super om de maandag weer te gaan omdat ik wist dat ik weer veel ging leren die dag!! Niet verwacht dat er nog zoveel bij te leren was;) Brigitte je bent een echte goeie vakvrouw...... een dikke pluim voor jou! Ik weet waar ik moet zijn in de toekomst om nog meer door te groeien in het mooie kappersvak!!! Het was een SUPER ervaring en goed verzorgd en gezellig! Dikke

Beste mensen,Sinds 2 jaar

Beste mensen,Sinds 2 jaar werk ik dagelijks en vol enthousiasme met PurHair ❤ kappers producten en volg ik regelmatig bij BureauKet trainingen. Ik kan niet zeggen wat aan verbetering onderhevig zou kunnen zijn. Alles in een woord Geweldig! Van knip tot kleurtechnieken; Chapeau  

Hé  Brigitte, bedankt voor de

Hé  Brigitte, bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame dagen, ik heb heel veel geleerd, nu ik deze moderne kniptechnieken gebruik, wil ik nooit meer anders. Een aanrader voor elke kapper.

Vandaag meerdere klanten

Vandaag meerdere klanten geknipt met de technieken die we gisteren allemaal geleerd hebben. Ik werd er helemaal blij van en de klanten ook.

Hoi Brigitte, We hebben net

Hoi Brigitte, We hebben net de knip vierdaagse afgerond, een aanrader, veel geleerd.Dank je wel voor de super goede opleiding en alle gezelligheid.Als je een echt goede kappersopleiding zoekt, kan ik de opleiding van Brigitte van harte aanbevelen.Ze is echt geweldig.Dank je Brigitte 

Samen met de kleurenbootcamp

Samen met de kleurenbootcamp heb ik de 4 daagse opfriscursus gedaan. Na jaren niet meer werkzaam in een salon heb ik nu echt het gevoel weer helemaal update te zijn met nieuwe technieken. Ik heb er weer meer ambitie in gekregen en wil je nogmaals bedanken voor je leuke en duidelijke uitleg.  Dit zal ook zeker niet mijn laatste training zijn,  tot snel weer... groetjes christel

Vandaag de knip4-daagse

Vandaag de knip4-daagse afgerond en dit was echt geweldig!! Helemaal blij met alles wat ik heb bijgeleerd. Zeker een aanrader!

Hoi Brigitte, Bedankt voor de

Hoi Brigitte, Bedankt voor de 4-daagde opleiding! Heb veel bij geleerd! Je doet t super blijf zo door gaan! Zie je binnenkort weer voor de volgende opleiding! groetjes cindy 

Zeer leuke en leerzame

Zeer leuke en leerzame 4-daagse cursus! Veel leuke technieken bij geleerd!Fijne uitleg in theorie en in de praktijk! Zeker de moeite waard! Bedankt groetjes

Vandaag de 4 daags

Vandaag de 4 daags kniptraining afgerond. Birgitte super bedankt voor de leerzame en leuke trainingen. Toppie je bent een super lerares!!!Gr ivon  

Super gave 4-daagde

Super gave 4-daagde kniptraining gehad!Heel veel geleerd en voor mij net zo belangrijk, meer zelfvertrouwen gekregen!Super fijne lesdagen gehad.Brigitte, bedankt!! En Tamara en Marscha bedankt voor de elke week top verzorgde lunch

4-daagse kniptrainig! Echt al

4-daagse kniptrainig! Echt al veel bijgeleerd en een prima uitleg!! Top!

Wat een super opleiding! Al

Wat een super opleiding! Al super veel geleerd in de eerste 6 lessen en heel veel zin in de rest van de lessen van level 1.Brigitte en miranda bedankt!

Level 1 is bijna ten

Level 1 is bijna ten einde,wat hebben we al veel geleerd!Brigitte geeft heldere informatie, is deskundig en brengt alles met haar no-nonsense aanpak en leuke humor goed over. Zo nu op naar level II zin in!

European Hairdresser/StylishI

European Hairdresser/StylishI started
this course to become an European Hairdresser/Stylish on the 2nd February this
year and in few weeks, I have learnt so much. I started as a novice to European
hair but it is going so good that I can even do the one length hair style with
little supervision. So far I am really happy with the way my trainings are
going. I want to say a very Big Thank You to my able teacher Brigitte
Hoogestijn and my supervisors. You guys are my mentors because of the patience
you have in explaining and demonstrating the methods and processes involve.
BRAVO.

Ik ben al geruime tijd

Ik ben al geruime tijd werkzaam in het kappersvak maar wilde toch nieuwe technieken bijleren. Heb veel geleerd en blijf komende tijd ook gewoon trainen. Leuke nieuwe ideeën iedere week! 

Ik ben begonnen op 2 februari

Ik ben begonnen op 2 februari van dit jaar aan level 1, in deze paar weken heb ik ,als leek zijnde, al veel geleerd, met duidelijke uitleg en veel praktische oefeningen! Afgelopen les mochten we zelfs al een model meenemen, spannend, maar met de goede begeleiding  komt t helemaal goed!!  Ik heb veel zin in de volgende lessen!!

Na een niet zo'n leuke

Na een niet zo'n leuke ervaring in het kappersvak besloot ik bijna 20 jaar geleden m'n schaartje ebij neer te leggen. Al die jaren bleef het kriebelen en ik kon ik mijn kappersspulletjes niet wegdoen. Via google kwam ik bij Brigitte terecht en in november ben ik gestart met level 1 en ik heb al zoveel bijgeleerd. Ik ben erg onzeker door mijn verleden maar Brigitte leert me in mezelf te vertrouwen. Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt opnieuw te beginnen! Level 1 is bijna ten einde en ik kan niet wachten om aan level 2 te beginnen!

In april 2014 ben ik begonnen

In april 2014 ben ik begonnen met Level 1 bij Brigitte, ik heb zelf 14 jaar ervaring in het kappersvak maar dat  is ondertussen al te  lang geleden en ik wil het heel graag weer oppakken maar heb toch wel bijscholing nodig omdat er in al die jaren al veel veranderd is. Ik kwam er al snel achter dat er zeker heel veel veranderd is en Brigitte is een top lerares, elke week leer ik bij en de lessen geeft ze zeer professioneel, ze helpt je ook zoveel ze kan. Het is ook heel gezellig. Zelf kom ik van ver en ben als t tegenzit ruim 3 uur onderweg maar dat heb ik er zeker voor over omdat de opleiding goed is en leerzaam. Alle lof voor Brigitte en bedankt voor hetgeen je me tot nu toe al geleerd heb TOP!!! 

Super opleiding! Ben sinds 8

Super opleiding! Ben sinds 8 januari begonnen met de avond opleiding en het is in één woord geweldig!Het is hartstikke leuk om te doen en je krijgt ook een goede en heldere uitleg.Ga elke week met veel plezier en weet nu al dat ik Level 2 er zeker achteraan ga doen. Dus lijkt je het vak leuk, schrijf je vandaag nog in!

Hallo Brigitte, Wat een

Hallo Brigitte, Wat een bevlogenheid, passie en drive waarmee je het kappersvak overbrengt. Heel erg bedankt voor de goede demo avond. Ik heb veel bijgeleerd en word alsmaar enthousiaster.                 

Ik vind het een hele leuke

Ik vind het een hele leuke opleiding, waar ik heel veel bijgeleerd heb, en nog gezellig ook ga er met veel plezier naar toe elke week.

Sinds september 2012 volg ik

Sinds september 2012 volg ik de Dag Opleiding bij Brigitte, wat mij meteen opviel is de heldere uitleg over het vak van kapper en wat er allemaal bij komt kijken. De oefeningen en trainingen lopen geleidelijk in niveau omhoog. De ondersteuning van Brigitte is echt geweldig. Ze let altijd op de grote lijn van je ontwikkeling maar ziet ook die kleine dingen die je net wat meer vertrouwen geven in dit vak. Verder is de afwisseling tussen theorie en praktijk prima. De dagopleiding is weliswaar 1 dag in de week, maar bij voldoende inzet thuis en in de les is dit echt verreweg de beste opleiding die ik heb gevonden heb. Alom Lof !!! 

In september ben ik level 2

In september ben ik level 2 gaan volgen. Ik ben al jaren kapster maar wilde graag een opfriscursus gaan doen. Brigitte adviseerde mij om een paar lessen in level 1 te gaan doen om even de goede basis weer op te frissen. Dat heb ik gedaan en ik moet zeggen dat je een heel goed en duidelijke manier van uitleggen hebt. Heel vroeger heb ik de kappersdag school gedaan, maar bij mijn weten heb ik nooit zo'n duidelijke uitleg gehad!!Daarbij wil ik je ook even melden dat je een super leuke vrouw bent met veel humor en erg flexibel!!!Thanks!!! 

Hoi hoi, ik wil hier alleen

Hoi hoi, ik wil hier alleen maar eventjes kwijt dat het een geweldige opleiding is. Zonder nonsens, gewoon straight to the point. Je leert echt super vlug de technieken!! In 1 woord GEWELDIG!!!!!

Sinds November 2011 volg ik

Sinds November 2011 volg ik de opleiding van Bureau KET. Inmiddels ben ik bezig met Level 2 op de donderdagavond en ik kan het iedereen die interesse en ambities heeft in het kappersvak aanraden om de opleiding te volgen via Bureau KET. De lessen zijn professioneel en heel leerzaam ( je krijgt veel verschillende technieken, en de ervaringen die Brigitte heeft deelt ze met je om tot een goed resultaat te komen). Ik heb nu al weer zin in morgen dan mag ik weer naar de les. Groetjes, Ingrid van Dijk - van Gerwen.

Erg leerzaam de trainingnen

Erg leerzaam de trainingnen van Brigitte, met veel plezier en een bonk ervaring weet ze er wel een succes van te maken!! Marie-Jose

Bedankt voor de fijne lessen

Bedankt voor de fijne lessen tot zover! Al veel geleerd van je.  Groetjes Sanne

Ik ben erg enthousiast

Ik ben erg enthousiast geworden over de opleiding en zit te overwegen om me ook echt in te schrijven!Maar: er zit geen ruimte voor stage bij of andere werkervaring en je krijgt certificaten, geen diploma's.Krijg ik daar geen problemen mee straks in het beroepenveld of is er een mogelijkheid om toch via een andere manier werkervaring op te doen?

Hallo Brigitte,hier met

Hallo Brigitte,hier met Gabriela.Ik wil je hierbij nog bedanken voor de goede lessen van Level1die je me gegeven hebt.Jij bent een hele leuke en lieve docente.Ik heb heel veel van je geleerd en ben heel blij en trots met mijn behaalde certificaat. Groetjes, Gabriela.

Hallo Brigitte,Jij bent de

Hallo Brigitte,Jij bent de leukste en gezelligste lerares ooit.Bedankt voor de goede lesgeving met gezelligheid.Ik hoop nog veel van je te leren. Groetjes Nicole

hey,ik heb net level 1

hey,ik heb net level 1 afgerond en begin in janauri met opknippen en opscheren.kijk er al helemaal naar uit.super opleiding,je leert er een hoop. groetjes karin

Ben ondertussen klaar met

Ben ondertussen klaar met Level 1 en ga in februari starten met Level 2. En in Januari ga ik opknippen en opscheren doen. Ik heb het als heel positief ervaren. Heel leerzaam en heel leuk om te doen. Ik heb er erg veel aan gehad.

Ben nu bezig met Level 1, en

Ben nu bezig met Level 1, en vind het een super leuke opleiding. Ideaal dat het in de avond kan. Je leert erg veel en erg snel. Kan niet wachten om weer verder te gaan met Level 2!

Beste mensen, ik heb veel

Beste mensen, ik heb veel geleerd tijdens de level 2 opleiding 2010Prima opleiding, veel aandacht en professioneel! 

Bedankt Git voor de

Bedankt Git voor de professionele begeleiding het afgelopen jaar. Ik heb veel geleerd en ben trots op het behaalde resultaat en op jouw!

In het voorjaar Level 1

In het voorjaar Level 1 gevolgd en nu begonnen met  Level 2. Erg leuke opleiding. Goede begeleiding en je leert er erg veel. Zeker een aanrader.  

Hi Git, ik wil je nog

Hi Git, ik wil je nog bedanken voor de goede kwaliteit van de trainingen die je me gegeven hebt. Laatst was ik ergens anders model en realiseerde me dat het ook heel veel minder kan. Het maakte me trots op mezelf, en ook trots op jou! Bedankt en tot ziens!!Claudia

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden